Startersavond

 

Voor de aankoop van jouw eerste woning, wat komt er allemaal bij kijken?

Maandagavond 12 juni aanstaande wordt er door RE/MAX Direct en Het Hypotheekbureau een startersinformatieavond georganiseerd, voor alle starters op de woningmarkt. In samenwerking met de Gemeente Hoorn, SVN.nl en Abma Schreurs Notarissen zal er een informatieve en laagdrempelige inloopavond gehouden worden in d’Oude Waegh in Hoorn.

Er vindt een korte introductie plaats van de aanwezige partijen, waarna er uitgebreid gelegenheid is om één op één vragen te stellen aan een makelaar, hypotheekadviseur en een medewerker van de gemeente betreffende startersleningen.

Om 19.30 uur bent u welkom op de bovenetage van d’Oude Waegh aan de Roode Steen 8 te Hoorn.

 

hoorn2

De gemeente is een dienstverlenende organisatie. Kwaliteit van de dienstverlening staat daarbij hoog in het vaandel. Een goede dienstverlening leidt tot tevredenheid van burgers en bedrijven. Transparant zijn over wat u van ons mag verwachten is daarbij erg belangrijk.

Nieuwe Steen 1

1625 HV Hoorn

0229 - 252 200

Officieel logo AS website

Hoge kwaliteit. Goede bereikbaarheid. Duidelijke afspraken. Dat zijn de drie kernpunten van Abma Schreurs Advocaten en Notarissen.

Maelsonstraat 18
1624 NP Hoorn

088 - 433 43 10

Logo HHB

Bij Hét Hypotheekbureau werken ervaren financieel adviseurs die al ruim 4000 particulieren hebben geadviseerd met betrekking tot hun financiële zaken. Sinds 1989 zijn wij een vertrouwd bureau, waar elke klant een op maat gesneden advies krijgt op het gebied van financieringen, hypotheken en verzekeringen. Voor een goed advies is het belangrijk dat uw persoonlijke situatie duidelijk in kaart wordt gebracht, samen met uw wensen en behoeften. Om tot een solide aanbeveling te komen, hechten onze financieel adviseurs veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Wilt u ook een degelijk en persoonlijk advies?

Breed 36

1621 KC Hoorn

0229 - 23 31 33

huis en hypotheek

Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan het Breed in Hoorn. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Hoorn en omstreken? Kom dan langs aan het Breed bij jouw adviseur.

0229 - 285 151

remax3

RE/MAX Direct

Bent u opzoek naar de beste makelaar in Hoorn? Laat RE/MAX dan jou dan begeleiden bij de aankoop van jouw toekomstige woning. RE/MAX makelaars zijn trendsettend en ondernemend, doordat men als zelfstandig ondernemer werkzaam is. Hierdoor doen RE/MAX makelaars méér.

Een RE/MAX makelaar in Hoorn is een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die 24/7 bereikbaar is. Kortom, een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt in Hoorn en omgeving.

Samen staan wij sterk en helpen meer dan honderden mensen om een nieuw huis te vinden. Of dit nu gaat om een nieuwbouw of bestaande bouw.

Van een RE/MAX makelaar in Hoorn mag je dus méér verwachten. Bij ons ben je op het juiste adres voor alle aankoopbegeleiding. Wij helpen jou bij het verwerven van jouw droomwoning!

Breed 36

1621 KC Hoorn

0229 - 29 1313