Nieuwe makelaar Jessica van Dijk in Hoofddorp

Mijn naam is Jessica van Dijk, ik ben 37 jaar en woon in Hoofddorp. Ik ben aangesloten bij het RE/MAX kantoor Uw Makelaar in Hoofddorp. Na mijn studie toerisme en een aantal jaren hierin werkzaam ben geweest, kwam ik bij toeval terecht in de verzekeringsbranche. De afgelopen 12 jaar heb ik hierin veel verschillende activiteiten mogen ontplooien, maar toch besefte ik mij dat ik echt wel toe was aan iets nieuws, een andere omgeving, kortom een nieuwe uitdaging.

Ik ben op zoek gegaan naar mogelijkheden die goed bij mij aansluiten. Onroerend goed heeft mij altijd geïnteresseerd en het werken met mensen blijf ik toch het allerleukste vinden. Op internet zag ik vervolgens een advertentie van Paul Ligthart van RE/MAX Nederland met de mogelijkheid jezelf aan te sluiten als zelfstandig makelaar via de franchiseformule van RE/MAX. Dit klonk als een hele goede match, precies waar ik naar op zoek was en dus heb ik gelijk op deze advertentie gereageerd. Na diverse prettige gesprekken met verschillende collega’s van RE/MAX wist ik het zeker, dit is wat ik wil gaan doen!

Per 1 februari ben ik officieel begonnen. De maanden hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd die mij goede handvatten hebben gegeven om een goede start te maken. Ik ben momenteel dan ook druk bezig in mijn wijk Floriande te Hoofddorp met als doel deze te veroveren!

Vriendelijke groet,

Jessica van Dijk

 

Jessica van Dijk 2