Nieuw RE/MAX kantoor geopend in 's-Hertogenbosch

Sinds 1 januari is RE/MAX ook in 's-Hertogenbosch terug te vinden! Frans Bayense heeft daar zijn deuren geopend onder de naam RE/MAX Geeft thuis in wonen. 

Nieuwsgierig? Frans stelt zich graag voor:

Hallo allemaal,

Ik ben Frans Bayense, 54 jaar jong, gehuwd met Adri. We wonen en leven in de Bommelerwaard, onder de rook van Den Bosch in een rustiek dorpje, Gameren.
We hebben vier kinderen, allen inmiddels uitwonend. We zijn grootouders van drie prachtige kleinkinderen. Privé zijn we dan ook de nodige drukte gewend.

Ik ben geen sporter, tenzij het brengen van je kinderen en het aanmoedigen langs de lijn ook een sport is. In mijn vrije tijd ben ik wel graag aan het klussen, of maak ik (houten) speelgoed voor mijn (klein)kinderen. Ook het energie neutraal maken van mijn woning pak ik zelf graag ter hand.

Ik ben opgegroeid in de agrarische sector. Mijn achtergrond ligt naast veeteelt voornamelijk in klein-fruit, bloementeelt en handel. Van jongs af aan bekend op de ‘veiling Westland’, ‘VBA Aalsmeer’ en andere. Toen mijn oudste dochter werd geboren, ben ik redelijk abrupt gestopt in de handel. Het vele weg zijn, vroeg van huis en laat thuis, was voor mij niet te combineren met het willen zien opgroeien van mijn gezin.

Wanneer je een dergelijk besluit neemt, zal er ook snel een vervolg gegeven moeten worden aan wat je dan wel gaat doen. Ik leef en werk dan inmiddels in de crisisjaren van eind jaren tachtig en begin jaren negentig. Wat uiteindelijk leidde tot wat kortlopende contracten en resulteerde in een omscholingstraject.

Met aanvullende vakopleidingen heb ik mijn expertise ingezet op crisissituaties, waarbij ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan bedrijven met problemen in liquiditeit, onder toezicht van bijzonder beheer bij banken, of diegene die simpelweg het facturatieproces of voorraadpositie niet goed onder controle hebben.

Afgelopen najaar ben in contact gekomen met Martijn Groot en Marc Bloemhoff. De makelaardij is voor mij nieuw. Toch ik heb gaande de gesprekken voldoende vertrouwen gekregen om ook deze stap te kunnen zetten. Als Risk en Credit Consultant kijk ik inmiddels met een heel andere bril naar zaken. Ik merk zelfs, dat me dat ook in de weg kan zitten, maar ben gelukkig genoeg voldoende nuchter om daar ook doorheen te prikken en mezelf beet te pakken en aan te zetten tot de noodzakelijke actie.

Als persoon werk ik graag samen. Ik heb vaak met grote teams gewerkt, opgezet of leiding aan mogen geven. Ik zie mij zelf pas succesvol wanneer anderen groeien of in hun kracht komen te staan. Het is een onderdeel van mijn zijn. Om die reden zie ik een samenwerking met zelfstandige makelaars als een geweldige kans om in Den Bosch een mooie en succesvol RE/MAX-kantoor neer te zetten. Ik nodig jullie graag uit om eens een bakkie te komen doen aan de Reitscheweg 1-7, unit 21, 5232 BX 's-Hertogenbosch. En mochten jullie nog ‘tips and tricks’ voor mij hebben, laat je zeker horen!

Frans Bayense