Hoe helpen wij bij jouw succes?

Ga voor succes, kies RE/MAX

Word die succesvolle hoogvlieger

Maak deel uit van de RE/MAX organisatie, dit zal je een grotere boost geven dan verwacht. Succes is besmettelijk. RE/MAX makelaars blinken uit in sales, productiviteit en andere key-kwaliteiten zoals meedenken met de klant en doorzettingsvermogen hebben. Ze zijn enthousiast, gedreven en ondernemend. Bij ons krijg je direct toegang tot educatie op topniveau. De lessen zijn op elk gewenst moment te volgen via ons videokanaal. Daarnaast bieden wij regelmatig diverse webinars aan.

Word die succesvolle hoogvlieger
Een sterk merk

Vertrouw op ons merk en vaar je eigen succes tegemoet

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 110.000 makelaars werkend in meer dan 100 landen, is RE/MAX het nummer 1 vastgoedmerk wereldwijd. Hier zijn wij natuurlijk trots op, maar wat wij belangrijker vinden is het vertrouwen dat mensen wereldwijd hebben in ons merk. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat onze business een boost krijgt. Word onderdeel van dit succesvolle concept en ontdek de oneindige mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Uitgebreide ondersteuning

Wij hebben de tools, samen bereiken we de top

Als franchisemakelaar run je je eigen business en krijg je de beste ondersteuning vanuit een goed en betrouwbaar systeem. Doordat we de beste tools bezitten, kun je zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Zo creëer je je eigen succes op de manier waarop je zelf wilt. Je maakt je eigen businessplan en stelt je eigen doelen. RE/MAX stimuleert en promoot, maar biedt vooral ondersteuning waar jij dat wenst. Als franchisemakelaar ben je eigenaar van een kantoor én van een totaalconcept met oneindige mogelijkheden.

Professionele trainingen

RE/MAX traint topscoorders

Of je nu start in de makelaardij, reeds werkzaam bent als makelaar en je efficiëntie wilt verhogen of als doorgewinterde makelaar een carrière-boost wilt, met de juiste training bereik je het hoogste niveau. Naast de vakinhoudelijke makelaardij opleiding biedt RE/MAX diverse trainingen aan om van jouw business een succes te maken. RE/MAX conventies brengen je in contact met andere succesvolle makelaars in Europa en de rest van de wereld. De bijeenkomsten bieden een platform voor netwerken, referrals en trainingen. Beter onderhandelen? Database vergroten? Sociale media inzetten? Specialiseren in internationaal, exclusief- of bedrijfsonroerendgoed? Bij RE/MAX voorzien wij jou van een set nieuwe skills om het beste uit jezelf te halen. Ons motto investeer in jezelf en creëer je eigen succes. 

Een netwerk vol kennis

Wegwijs, door het delen van kennis uit de praktijk

Pas de ervaring van collega’s toe op je eigen business. Kennis delen staat centraal in de cultuur van RE/MAX. Het delen van informatie is voor ons één van de belangrijkste sleutels naar succes! Daarom moedigen wij iedereen binnen RE/MAX aan om haar of zijn ervaringen te delen binnen ons netwerk, zo kunnen we profiteren van elkaars kennis en kunde. Op Mainstreet, het intranet dat exclusief toegankelijk is voor leden, vindt je RE/MAX nieuws, logo’s, evenementen, marketingmiddelen, service en meer. Als RE/MAX makelaar kun je ook gebruik maken van ons Marketingcentre. Hier vind je alles op het gebied van relatiebeheer en onze huisstijl. Van achtergronden en briefpapier, tot giveaways en cadeaucheques. 

Innovatie

Door samenwerking, meer transacties

In Amerika is het al een standaard werkwijze, RE/MAX is altijd de voorloper geweest op het gebied van innovatie. Deze werkwijze is simpel en werkt als volgt: Twee makelaars werken samen, 1 makelaar staat aan de kant van de kopende partij en 1 makelaar staat aan de kant van de verkopende partij. Beide makelaars proberen het beste resultaat uit de onderhandelingen te halen. Het resultaat: Meer potentiële kopers, meer listings, snellere transacties, maar het belangrijkste meer tevreden klanten.

Één succesvolle organisatie

Jij, als ons middelpunt Ga voor de MAX

Vraag aan een van onze medewerkers wat zij het leukste vinden aan RE/MAX en je krijgt waarschijnlijk het volgende antwoord: Het netwerk en de teamspirit. Deze is namelijk nergens zo groot, binnen de vastgoedindustrie, als bij RE/MAX. Ons makelaarscollectief onderscheidt zich door krachtige marketing, permanente educatie, maximale service en persoonlijke benadering. Doordat we daarnaast elkaar ondersteunen, kan elk individu succesvol worden en dat maakt het werk natuurlijk alleen maar leuker. Wij bieden een inspirerende omgeving waar we samen ondernemen en onze doelen bereiken door elkaar te helpen. Ons motto: Leer meer, verdien meer.

Daarom zijn wij op zoek naar uitstekende ondernemers die er naar streven om de beste te worden in hun vakgebied. Gezamenlijk gaan we voor het marktleiderschap.

Klaar voor de start, af!

Wij kunnen niet wachten om de samenwerking aan te gaan. Jij ook?

Sluit je aan