Historie

2016

Een netwerk waar iedereen in kan groeien

Hij is wereldwijd bekend, de RE/MAX hete luchtballon in rood, wit en blauw. Met franchisenemers door o.a. heel Europa, op dit moment 17.000 makelaars en 1.700 kantoren gaan wij voor het marktleiderschap.

2016

2012

RE/MAX Nederland

1 januari 2012 heeft drs. Martijn Groot de Nederlandse licentie van RE/MAX overgenomen. Martijn heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit en is gespecialiseerd in de vastgoedbranche. In 2011 was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft hij zijn drie NVM-kantoren in Noord-Holland verkocht. Aangezien zijn voorkeur uit ging naar een franchise-omgeving op basis van een sterk internationaal label was de keus RE/MAX snel gemaakt. Mede door zijn ervaring en Master-opleiding MSc Real Estate beschikt hij over een sterk nationaal en kennisintensief netwerk.

2012

2008

Steeds meer Europese landen bereiken de top

Ook in Europa begint RE/MAX de markt te veroveren. Het netwerk wordt steeds groter nu ook Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Finland, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zwitserland, Turkije en Engeland zich hebben aangesloten.

2008

1994

De RE/MAX luchtballon is klaar voor Europa!

Walter J. Schneider en Frank J. Polzler brengen de hete luchtballon vanuit Canada over de oceaan regelrecht naar Europa. Eén jaar later opent RE/MAX al kantoren in Spanje, Israël en Italië. Zij vormden de drijfkracht achter het grote succes van RE/MAX in zowel Canada als Europa. 

1994

1973

Twee vastgoed makelaars, één gedachte

Dave en Gail Liniger, beiden in hun twintiger jaren, introduceerden het RE/MAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Beiden afkomstig uit Denver, Colorado, besluiten een nieuw vastgoedconcept te ontwikkelen. Ze noemen het RE/MAX wat staat voor “Real Estate Maximums”. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart.

1973